وین طب

طب سنتی و بروز علمی

وین طب

طب سنتی و بروز علمی

راهکاری برای کاهش حرارت معده در ماه رمضان

خدادوست بیان کرد: در هنگام گرسنگی و ایجاد اشتهای واقعی، حرارت معده بالا رفته و آماده هضم غذا می‌شود که با توجه به ساعات طولانی روز و گرسنگی طولانی مدت در ماه رمضان، معده در هنگام افطار در اوج حرارت خود قرار دارد و باید ماده‌ای را مصرف کرد که هم مقداری حرارت معده را کاهش داده و به تعادل برساند و هم با کاهش ناگهانی آن، سبب اختلال در هضم غذای بعدی و بروز نفخ نشود.

وی، مصرف سبزی را در وعده افطار برای کمک به اجابت مزاج و جلوگیری از بروز یبوست به عنوان یکی از مشکلات شایع روزه داری، ضروری دانست و تاکید کرد: باید توجه داشت که مصرف سبزی خام در سحری، میزان عطش را در طول روز افزایش می‌دهد و به همین دلیل بهتر است در این وعده غذایی، از سبزیجات پخته استفاده شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.