چربی روغن نارگیل با چربی روغنهای دیگر مثل روغن زیتون، روغن کانولا، روغن آواکادو و روغن دانه سویا ساختاری متفاوت دارد. این بدان معناست که پروسه هضم این روغن متفاوت است و در واقع با گلوکز رقابت میکند تا منبع اصلی تأمین انرژی بدن باشد و بدین ترتیب باعث بالا رفتن متابولیسم میشود. بدین ترتیب بدن شما با مصرف این روغن کالری بیشتری میسوزاند که انرژی سلولهای بدن را تا 24 ساعت تأمین میکند. اما برای اینکه روغن نارگیل تأثیر چشمگیری در افزایش متابولیسم داشته باشد باید روزانه 80 گرم از آن را مصرف کرد. مصرف این حجم از هیچ نوع روغنی، بخصوص روغنهای سرشار از چربی اشباع شده به هیچ عنوان توصیه نمیشود
مطالب دیگر وبسایت را مطالعه فرمایید در ادامه: